Friday, February 8, 2013

Wish For Edy Firdaus

Happ Chinese New Year
Limau Free?
Angpau?

Nampaknya, bermulalah pengembaraan di musim cuti Tahun Baru Cina selama seminggu. Banyak cabaran sepanjang mengembara di musim cuti perayaan cina ni. Malas, bangun lewat, kerja tak siap-siap, kain bertangguh nak cuci, rasa nak tidoq ja dan sebagainya. Almaklumlah, iman tak kuat lagi kan. Beginilah jadinya.

Anyway, aku bukan nak kongsi tentang Tahun Baru Cina, tapi nak kongsi gambaq yang aku edit sempena birthday kawan bloG aku. Kebetulan semalam dia baru sahaja meraikan Hari Ulang Tahun yang ke-21 tahun. Jadi, aku merajinkan diri hari ini utk mengedit gambaq sebagai tanda penghargaan ke atas dia menyambut hari kelahiran.

Ini dia
Untuk dia hey untuk dia:

Maaf kalau tak cantik
Ini sahaja yang mampu

Apa pun, sempena Tahun Baru Cina ni, aku nak ucapkan HAPPY CHINESE NEW YEAR kepada yang merayakannya. Hati2 dalam perjalanan balik ke kampung. Semoga semuanya selamat pergi dan balik dari kampus. Cuti ni aku nak berazam untuk melicinkan segala kerja2 yang ada terutamanya Kerja Kursus. Biar hari ini susah, esok lusa aku senang dan goyang kaki. Haha.

5 comments:

  1. Terima kasih byk bro...really appreciate it...love it

    ReplyDelete
  2. Iya sama-sama. Kebetulan rajin. Hee

    ReplyDelete
  3. wah !! cantik lah !! nak juga !! aku tggu bln 11 nnt ya... =)

    ReplyDelete
  4. Aduh, lamanya. Tgklah kalau aku ingat. Haha

    ReplyDelete